Urgent!!! I desperately need your help…

Dudes…. sorry to bother you with this news😦 But I really have no choice than to turn to you and ask for your help😥 I have tried everything I could but still can not solved this problem. Right now… I am in a really difficult situation which forced me to get some amount money by next week. I need the money real fast. I have cut down my living and food expenses just to save some money for this. I literally ate once a day during the last one week. I even went to the Bank and pawn shop to get the money… But… unfortunately…. its still far from enough😥

So… thats why… I turn to you now. Humble… begging for your kind heart to help me out. I am really desperate right now. Since I need the money real bad… I am willing to sell anything that I have left with me now. That is why, this weekend, I am going to have an open house in my place. You can pick anything that I am selling… anything that you want. Of course, you can haggle if you want to. I don’t really care that much about the price. As long as I can get enough money. Please at least take a peek at the items offered first. You never know… you might need it someday.

Interested??

I put the pictures of the things which I am going to sell in this post. Please take a look and see whether it suits your needs. Let me know using your comments if you want to book the items beforehand so that I can keep it for you. You can give me the money later when you pick up the things. I can receive cash or check… for your convenience. So once again… I plead for your help, my friends ……

These are the pictures of the items that I am willing to sell (the prices are given):

……….

……….

……….

……….

……….

……….

……….

……….

……….

……….

……….

……….

……….

……….

……….

……….

……….

……….

……….

……….

……….

……….

image002

image004

image006

image008

image010

image012

image014

image016

image018

image020

……….

 

……….

Sooo… pick your choice dudes… Your help is greatly appreciated. Please take care of my cars and drive it safely:mrgreen:

Notes:

1. This joke is based on a similar joke I read on some internet sites a few months ago (Sorry.. I forgot the link😦 )

2. The pictures above are believed to be listed as the 10 most expensive cars in the world 8)

31 Responses

  1. make me🙂

  2. dang…i got tricked ^_^

  3. Yaa ampun, dikiranya beneran, ternyata bercanda tho.

    Pertama baca di atas, kasihan banget nih orang…

    Pas buka selanjutnya, weaks…. hehehehe its a jokes.

    Lam kenal…

  4. Weeekkksss!!! Kirain teh bener-bener lagi nelangsaaaa…:D

  5. Arul: Err… make you?? Ahhh…. buat kamu maksudnya.. Dohh.. awak susah ngertinya Bos😛 kekekkekeke

    Btyop: Hehehhehe… same here. I got tricked too. The original joke was using different picture, a garden full of red Ferrari cars, lying around… waiting to be sold:mrgreen:

    Iko: Lam kenal juga:mrgreen:

    Ratih: Waduhh Ra.. kalo saya nelangsa gitu, ikutan bantuin yak entarnya😛

  6. wah kirain yang ngirim dari Bank of Nigeria of something …😀 …

  7. Wiku,, kok mersi-nya kaya ada insangnya,,??😆

  8. lah..ente di singapur bukannya kuliah bos?
    kok sekarang jualan mobil sih?

    =D

  9. First I thought, its real. But then again the language, you used, reminds me of some f**king spam-email I always receive. Then, It appears that your “curhat” is a joke.

    I conclude: You are the one who sent me all those spam-email.

    Huheuheuheuhuehue

  10. Maksudnya … mau mmau ketawa tapi emoticon yg keluar ntu tersenyum… hehehe….
    ketawa liat postingan ini… kirain ada apa.. wakakakak (pake tulisan aja… ntarsalah pencet lagi…)

  11. Wiku,

    Hehehe..habis curhat Singapore Airlines…kirain keterusan curhatnya…

  12. Mercedes Mclaren yang dulu gw buang lo ambil juga??

    gapapalah, orang susah lagi butuh

  13. Sandy Eggi: Wahh…. sayangnya bukan bos😀

    Rizma: Wuaduh… yang itu emang pas kemaren beli modelnya gitu Ma… Ga bisa diubah kata yang jual. Lagian yang itu sekarang dah di booking ama si Arul kayaknya😛 kekekekek….

    Benx: Kan dibilangin lagi kesulitan nih Benx😀 gemana seh??!!😆

    Ridwan: Wew… how come?😥

    Arul: Oooo… gitu toh ceritanya…😆 Gapapa kok sekali-sekali salah pencet.. kan mencet dah jadi hobi katanya…. errr… iya kan??🙄

    Ibu Edratna: Hehehhe… untungnya enggak Bu. Kalo saya curhat terus… tar sehari bisa posting 100 artikel Bu😆

  14. Kasiannya, ya sudah, saya beli semuanya aja…😆

    btw, salam kenal juga Wiku😀

  15. At first it reminds me with scrambled leaflets in sidewalk in my way home “BUTUH DANA CEPAT…MUDAH RINGAN..”..but I merely postponed to give some clues dealing with how do I can get money within a second..hee..with no advisory comments by Safir Senduk off course…ealahh..its just a simply a jokes toh..boleh tuh satu yang Xenia VVTi..ada gak?
    lam kanal..

  16. Danang: Iye Nang… gw ambil. Habis elo buangnya sembarangan sih… daripada kena denda… *halah… apa coba? :P*

    Luthfi: owh juga🙂

  17. Jejakpena: Wew… doomo arigato!!!😀 silahkan silahkan… diambil semua ya… kecuali yang mersi berinsang (kata si rizma :P), yang itu dah di take si Arul😀 kekeekek…. yang laennya sikat deh🙂
    TheGoeh: Waduhh… telat dikit bos.. dah diborong ama Jejakpena semuanya😀 Laris manis nih dagangannya😛 kekekek

  18. garink sangad,,
    ndut ndut,,, penenaku kok ga di pajang,,,, yang itu ga di jual ya… hihihihi😀

  19. kirain serius…

  20. ga coba jalur prostitute gitu Bos..
    apa ga pede sama “dagangannya”
    hahahaha..
    hari jumat kok ngomong beginian..
    udah, ane mo salat jumat dulu

  21. gua beli yang Maybach 62 deh.. cash atau gua transfer aja ke rekening lu?

  22. Glitter Pury: Hushh… jangan bilang2 soal ndut..😳
    Koecing:😀
    Benx: Wahh… baru kepikiran euy. Tapi males ah, masa profesinya jadi sama ama elo😆 kekkekekek…..
    Rime: Boleh2… tar diambil sendiri ya. ,Supir gw berenti, mo jadi prostitusi katenye…😛

  23. hayooo kerjakan PRnya -OOT-
    btw linknya aku simpen yaa🙂

    numpang komen tp blom baca postingannya di pending ajah deh😀

  24. komen lagi deh….:P
    iiih jadi orang tertipu yang ke 25 apa ya?!? huuuuuh kirain beneran lagi susah sampe saya mikir, abang ini lagi butuh apaan sampe segitu desperatenya, sampe2 saya udah mo nulis cek buat di kirim ke s-pore sana, sekalian bantu2 nyahahahahahah

  25. Ninoy: Dohh… PR-nya nanti aja ya😛 Kekekkeke… coba topiknya 6 hal yang keren tentang saya, langsung kelar deh😛 *narsis on:mrgreen: *

    Ninoy (lagi??): Spammer nih😛 kekekkeke… Ditunggu ceknya😈

  26. wah.. saya mo minta becak2000 ga ada yah ? lagi nyari nih..

  27. Irdix: Dohh… kalo becak2000 ga punya euy. Tanya si goyo gih… siapa tau dia lagi susah terus pengen ngelepas becanya😛 kekekeke…

  28. wik.. sampe kapanpun tu becak gakan dijual ama goio.. nilai historisnya tinggii… tau donggg goio dan nilai2 sentimental.. curiga tar rumah kami penuh dengan barang2 sentimentalnya dia nih.. ck ck ck..

  29. Qnoi: Wew… masa? Ini becak yang mana nih?? Kan ada becak yang diceritain ama kamu.. dan ada becak yang khusus buat kami kaum lelaki😛 Hihihi…

  30. alo wiku…

    sepertinya dikau a talented joker juga yach.. i amazed with ur tricky joke

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: